torstai 22. elokuuta 2013

Vierailu Virpiniemi Golfissa

Abacus SS14-Tour (kesän 2014 vaatemalliston näyttökiertue) käväisi tällä viikolla myös Oulussa. Poliisinpelkääjäpitäjässä on ollut myös hyvä ja lämmin kesä, ja sen kyllä huomaa kun katsoo kenttien kuntoa.

Sankivaarassa ehdin torstaina esittelyn jälkeen vain käymään vain Vaara-kentän viimeisellä griinillä tepastelemassa ja hyvältähän se näytti. Kentältä on itsellä erityisen lämipimiä muistoja, koska se on ainoa paikka, missä olen toistaiseksi onnistunut tekemään Hole In Onen. Alla kuva ja kuvaus väylästä, jota on aina mukava muistella.


Matka jatkui tämän jälkeen Virpiniemeen, jossa vaatteiden läpikäynnin jälkeen ehdin onneksi myös pelaamaan kierroksen. Kentällä kun en ollut ennen käynytkään. Etuysi kulkee sisämaassa, ja takaysillä päästään myös merenrantaan, siinä ennakkokäsitykset. Heti ensimmäinen väylä näytti, että kenttä on erinomaisessa kunnossa, ja griinit todella kovat ja liukkaat, ne olivat juuri jyrätty mestaruuskilpailujen alla.

Vaylä nro 5, par5 ja vaativa lähestyminen

Etuysi oli mukava ja vaihteleva, jokainen väylä kulki kangasmaastossa omassa rauhassaan. Pelillisesti kuljin mukavasti väyliä pitkin ja osuin griineihinkin ihan hyvällä prosentilla. Mutta birkkuputit eivät uponneet nopeilla ja kaltevilla viheriöillä, joten oli "tyytyminen" 7 pariin ja 2 bogiin.

Takaysi olikin sitten jotain aivan muuta. Siis lähinnä maisemallisesti. Pääsin parista ryhmästä ohi, ja edessä oli tyhjä kenttä, sai edetä reippaasti ja ihailla maisemia myös rauhassa.

12.väylä, kaunis par5, tulee merenrantaan

14.väylä, myös par5, ja päivän 1. birdie

15.väylä, lyhyt ja upea par3 lähes saarigriinille tuulessa

Kenttä oli kokonaisuudessaan ja kunnossaan vallan upea. Pelikin kulki kauniissa säässä hyvin, takaysille tuli pari birdietä ja yksi bogey. Tulos siis +1 eli 73 lyöntiä, kun kentän par oli 72. Tämä sivuaa kaikkien aikojen parasta tulostani, ja on jo lyönnin päässä kauden tavoitettani, pelata edes yksi kierros pariin, tai alle.

Pelien päälle nautin maittavan lounaan klubitalolla, tämän jälkeen otin nokan hyvillä mielin kohden Kalajokea, jossa odottaisi perjantain vaateshow. Tavoite olisi jaksaa herätä matkan rasituksista huolimatta niin aikaisin, että ehtisi aamulenkille ja vieläpä pelata Kalajoen kentän ennen päivän varsinaista työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti