keskiviikko 21. elokuuta 2013

Linna Golfin reikäpelien puolivälierä

Golfissakin on jälleen tullut kisattua, tällä kertaa oli henk.koht. seuran reikäpelimestiksien värieräpaikka panoksena. Linna Golfin kenttähän on ollut huippukunnossa jälleen keväästä saakka, joten ihan itsestä oli kiinni millaista tulosta pystyi tekemään.

Alku lähti hyvästä lämmittelystä ja fiiliksestä huolimatta takkuisasti liikkeelle. 4 bogia putkeen, ja putkesta irti tuplabogeyllä. Kun opponentti oli tähän saakka pelannut hyvin, niin olin 5 reiän jälkeen 4 down.

Tämän jälkeen sain onneksi vähän juonesta kiinni, mutta kun vastustaja edelleen pelasi hyvin, niin vielä takaysille lähdettäessäkin olin 3 down. Takaysin pelasinkin sitten par:ssa, ja vaihtelevien tilanteiden jälkeen olimme kuin olimmekin tasatuloksessa 18 reiän jälkeen. Kello näytti yli yhdeksää illalla, ja pimeyskin alkoi haitata pelaamista.

Mainittakoon muuten että molemmat pelasi alle tasoituksensa, joten vain hyvällä pelillä vietiin reikiän tässä ottelussa. Ensimmäiselle uusintareiälle onnistuin tekemään päivän neljännen birdien, ja kun vastustaja joutui tyytymään huonompaan tulokseen, päättyi ottelu siihen, 19 reiän tiukan taiston jälkeen.

Välieriin siis pääsin, jännä taas nähdä mitä siinä ottelussa tapahtuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti