lauantai 17. elokuuta 2013

Kotiedun varmistus pudotuspeleihin

Torstaina oli vuorossa "kiihkeä" paikallistaisto Lammin Lujaa vastaan. Sarjataulukko kertoo joukkueiden välisen eron kiistatta, ja se kyllä tällä kertaa näkyi joukkueemme otteissa. Löysää pelaamista, eikä ehkä kiinnostuksen taso ottelua kohtaan ollut aivan huipussaan.

Lisäksi Lammilaiset päästivät kotijoukkueemme aivan liian helpolla, muutamakin läpilyönti tuli epätavallisen helposti. Onneksi Lammin joukkue on pääosin nuorista pelaajista koostuva, muutama erittäin potentiaalinen yksilö saa toivottavasti jo ensi kaudeksi jälleen hiukan paremman joukkueen suoritustensa taakse.

Ottelusta sinänsä ei ole paljoa kerrottavaa, Mantilan jäätävät tolpat (varsinkin kovahko tuuli huomioiden) ja Peltosen pelinjohto voitaisiin ehkäpä nostaa esiin. Lukemat 14-4, 7-0 ja kolme pistettä siis jäivät jälleen Hämeenlinnaan. Samalla varmistui kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, jolloin vastaan saapunee Puna-Mustat, ja ottelu"sarja" on yhdestä pelistä kiinni.

Tähän väliin otteluasettelijat ovat onnistuneet saamaan aikaan 2,5 vkon pelitauon, mikä ei tietenkään ole miltään kantilta katsottuna hyvä asia. Pelituntuma heikkenee, ilma viilenee ja iltojen valoisa aika lyhenee. Mutta hyvällä harjoittelulla täytyy tämäkin aika pitää tatsia yllä, enää kaksi kotipeliä on jäljellä, sitten koittaa kauden kohokohta nousupelien myötä.

Seuraava kotipeli on sunnuntaina 1.9. klo 17:00 Hämeensaaressa, jolloin vastaan asettuu Kouvola.

Hämeen Sanomat 16.8.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti